Director de la Banda Jove Tot Per LaMúsica

 

 

GERMÁN MOLLÁ

Neix a València en 1971 inicia els estudis a l’edat de 7 anys a Montaverner, després passa a Albaida, als 9 anys passa a formar part de la banda escola musical Santa Cecília de l’Olleria sota la batuta de Liberto Benet, després passa a estudiar als conservatoris d’Ontinyent, Conservatori Superior de Música de València i més tard, obté plaça en el Conservatori Superior de Música de Madrid, on va acabar la carrera de Professor de Saxo.

Més tard es trasllada a València on cursa estudis Superiors.

Compta també amb el títol de Grau Elemental de Piano, estudiant amb Juanjo Albinyana.

La seva trajectòria professional comença als 15 anys on passa a formar part de l’orquestra “Zener”, també ha format part d’altres orquestres com: L’orquestra “Taronjada”, “Supermagnos”, l’orquestra “Zeppelín Band i” Yin Yan “.

Als 18 anys ingressa per oposició a l’Acadèmia Militar CEFIVE nº2 de Saragossa, on va sortir com suboficial músic, més tard, demana plaça a la Banda Militar de Música Brunete nº1 a Madrid on aquesta 2 anys com a Solista.

Com Saxofonista Clàssic ha rebut classes de: Jose Luis Carreres Belda, Miguel Llopis (Catedràtic del Conservatori Superior de València), Antonio Daniel (Solista de la Banda Municipal de valencià), Francisco Martínez (Professor del Conservatori Superior de Música de Madrid) i Serge Bichon (Catedràtic del Conservatori de Lió “França”).

Com Saxofonista Modern realitza cursos de perfeccionament als Seminaris del Palau de la Música de València, amb: Jesús San Andrés, Perico Sambeat, Fco. Ángel Blanco “Latino”, etc.

Estudia Harmonia Moderna, Combo i Improvisació a l’Acadèmia de Jazz “Músic / jazz” a Madrid amb els professors: Jorge Pardo, Jaime Muela i Alfonso Carrascosa també a l’Acadèmia Seda jazz a València amb: Fco. Ángel Blanco “Latino”, també ha col·laborat amb la “big band” de Sueca “Jazz estem ací”.

Ha participat en diversos enregistraments de televisió a Madrid, actuant com a solista, al programa “Entre Amics” de José Luis Moreno.

Ha barrejat diferents vessants del món Musical i Psicològic.

Diagnòstic i Educació dels nens amb altes Capacitats, Teràpia racional emotiva conductual, Pedagogia Musical amb Claudio Forcada, Formació del Professorat, Suport a l’Elaboració del projecte curricular i Educatiu de l’Escola Improvisació en el Llenguatge Musical i el Jazz per a Professors de música Primària i Secundària Estudiant amb: Jose Llusar Garsa, Maravillas Díaz, la “Doctora Argentina” Ana Lucia Frega i Jose Hdez Freixinós. Claudio Forcada, Com desenvolupar una tasca pedagògica més efectiva i millorar la gestió de l’aula en una escola de musica

En l’aspecte compositiu, és autor de diversos Pasdobles com: Vicente el colombaire, Lucia, Eduardo Mollà, etc. Marxes Cristianes com: “Als Conqueridors” Estrenada a Montaverner en 2007 com a comparsa abanderada d’aquest any, “Raki”. Marxa Mora dedicada a la meva filla. També he Compost per altres plantilles instrumentals sobretot per a Música de Cambra.

Ha estudiat Direcció de Banda amb: José Rafael Pascual Vilaplana, Anàlisi i Harmonia amb: José V. Asensi i Instrumentació amb: Ramón García Soler, realitzant els cursos 1r, 2n i 3r nivell de Direcció.

També he realitzat cursos de perfeccionament amb Jan Cober i José R. Pascual.

Actualment és Professor de Saxo a Ad libitum (Ontinyent), Associació de Música (Bocairent), Banda Artístic Cultural (Montaverner) i Escola de música del Palomar.

Comments are closed.