Director de la Banda Infantil Tot Per LaMúsica

 

DANIEL RENGEL

Daniel Rengel Salvador, neix a Ontinyent en 1984. Comença els seus estudis musicals a l’acadèmia Ad Libitum d’aquesta ciutat amb la professora Susana Balaguer. Contínua en el conservatori professional de música d’Ontinyent amb els professors Miguel Civera, Anna Archilés i Elisabeth Ribes, on finalitza el grau mitjà amb les màximes qualificacions aconseguint el premi de final de grau.

Continua els seus estudis de grau superior al conservatori “Oscar Esplà” d’Alacant amb els professors Marc Smaili, Victor Bravo, Nacho Rodes i Antonio Clavel. Es trasllada al conservatori superior de música “Joaquín Rodrigo” de València per a estudiar amb Antonio Galindo, Rubén Parejo i Jorge Orzco, amb qui Acaba el grau superior.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Rubén Parejo, Nacho Rodes, Carles Trepat, José Miguel Moreno i Jorge Cardoso. Ha realitzat cursos de direcció de banda amb José Rafael Pascual Vilaplana, Alex Siling i Josep Martí.

Ha dirigit la Banda Jove Tot Per LaMúsica.
Actualment és professor de guitarra de l’escola de música Ad Libitum, membre de la Banda Simfònica “Tot per la música” d’Ontinyent i director de la Banda Infantil de “Tot per la música”. A més, és component de Fantasy Duo, amb el qual està realitzant concerts de música que va des del Romanticisme al Modernisme.

Comments are closed.