Els músics valencians intentaran batre 14 rècords Guinness aquest proper dissabte a Mestalla convocats per la FSMCV

   La BSO estarà present en aquest acte del proper dissabte dia 26 de maig,  és un homenatge als músics de la Comunitat. Es vol reconèixer a tots els músics de les nostres Societats Musicals el seu treball, tenacitat i estudi constant.

   La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) intentarà batre el proper dissabte 26 de maig al camp de futbol de Mestalla (València CF) fins a 14 Guinness World Records relacionats amb la música. Aquest esdeveniment, que forma part de les activitats programades per la FSMCV per commemorar el seu 50è aniversari, s’ha configurat com un dels de més envergadura en l’àmbit musical de la Comunitat Valenciana de tota la història i en ell està previst que participin al voltant de 20.000 músics.

   Els actes començaran a les 19.00h amb una desfilada de més de 300 bandes i 14.000 músics de Societats Musicals de les tres províncies amb el qual es pretén aconseguir el primer Guinness, en aquest cas al “Major desfilada de bandes de música de la història”

   Posteriorment, començarà el gran moment de la nit en què s’intentaran batre 13 Rècords Guinness més, una cosa que mai s’ha realitzat fins al moment i l’objectiu és demostrar al món per què la Comunitat és reconeguda internacionalment com a terra de músics. Aquests Guinness són a:

– Major ensemble de fagots
– Major ensemble de saxòfons
– Major ensemble d’oboès
– Major ensemble de flautes
– Major ensemble de trompes
– Major ensemble de trompetes
– Major ensemble de trombons
– Major ensemble de fliscornos
– Major ensemble de tubes
– Major ensemble de bombardins
– Major ensemble de clarinets

   El 13è Guinness que la FSMCV s’ha proposat batre és a l ‘ “Major ensemble de percussió corporal”. Per aconseguir-ho, es realitzarà l’estrena absoluta de l’obra per a percussió corporal Som tics, som foc, som so creada per a l’ocasió pel reconegut compositor d’Aielo de Malferit i fama internacional Llorenç Barber, que serà interpretada pels 20.000 músics presents, sota la direcció d’Óscar Vidal.

   El 14è Guinness que s’intentarà aconseguir serà a la “Banda de música més gran del món”. Per a això, la FSMCV necessita reunir un mínim de 20.101 músics (aquest Rècord l’ostenta actualment una entitat musical d’Estocolm amb 20.100). Tots els músics presents a Mestalla tocaran al costat de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV el 3r Mob. (Interludi sobre un batec) de l’obra Cardiofonía (2010-AV76) i Oval, ambdues composicions d’Andrés Valero-Castells que, a més, serà el director d’aquesta multitudinària banda formada per a la consecució d’aquest Guinness.

Horaris

 

 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada